thorsten.blogg.se

Jag presenterar för er, en blandning av politik och poesi genom sanningens ljus.

Dags att vakna! (kort intro till eliten)

Publicerad 2015-10-20 00:28:00 i Allmänt,

Eliten (De som styr världen, mer eller mindre.) tror att de är en mer avancerad form av människa och under århundradenas lopp har de liknat allmänheten med en flock dumma får. Inom ramen för detta trossystem, har endast de som visat sitt värde under många generationer av dominans och kontroll gjort sig förtjänt av inträde i höga elitkretsar. De individer som är mest kapabla av att stiga till toppen i ett system baserat på pengar är oftast psykopatiska. Detta inkluderar ledare i alla maktcentra, inklusive näringslivet och politiken. Som psykopater saknar de samvete, och maktbegär plus kontroll är bokstavligen deras vardag. För dem är det absolut inga problem att ljuga för allmänheten. Efter att i hundratals år drivit olika former av sociala beteendeprojekt, har eliten dragit slutsatsen att kollektivism är den bästa formen av social kontroll. Eliten har länge sett en ökande befolkning som ett hot mot sin dominans. De insåg att så småningom skulle ett stort antal människor oundvikligen kunna störta och ta bort dem från makten. De är särskilt oroade över medelklassen vars intelligens och förmåga att organisera, gör dem till det största hotet. Följaktligen är elitens plan att luckra upp medelklassen i syftet att skapa en enda klass, d.v.s, utöver dem själva. Tanken är att denna nyskapade klass ska bli så pass svag, fattig och kontrollerad att den förblir oförmögen att framkalla uppror. Eliten gör oss dock medvetna om detta genom sina böcker och publikationer, filmer och pressmeddelanden, och är du för dum för att inse ovanstående är det ditt eget problem och inte deras anser dem.
 
Hurdler Kenning

Kommentarer

Postat av: Alan

Publicerad 2015-10-21 16:02:52

Entligen en man som vågar skriva.
För länge sedan och innan Isis uppstod sade jag till min chef att västvärlden skapar terorister med sin dolda rasism (hon fattade inte) Jag arbetade då som kurator i skolvärlden i Sverige men jag bestämde att säga upp mig, jag vägrade spela ett smutsigt spel.
Jag håller med dig om den dolda makten som styr världen. lycka till

Svar: Starkt gjort för det krävs verkligen mod att gå sin egen väg, speciellt då den väg du valt är en väg som upplyses av sanningens ljus.
Hurdler Kenning

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hurdler Kenning

Jag är en man som från allra första början i livet inom mig kände att det är något som inte står rätt till. Under årens lopp har jag börjat förstå att den känslan är orsakad av de psykopater som styr den här världen och att dem använder medierna, utbildningsväsendet och andra instanser till att förvirra oss hederliga människor i syfte att ta kontroll över samhället.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela