thorsten.blogg.se

Jag presenterar för er, en blandning av politik och poesi genom sanningens ljus.

Dikt #2

Publicerad 2015-10-22 23:59:48 i Allmänt,

Identitetslösa
ihåliga och rädda
flocken styrs
vänster och höger
förvirringen är total
slutet är nära
inget har vi lärt oss
absolut inget
det är dags
dags att lämna mörkret
träda in i ljuset
och möta sanningen

Hurdler Kenning

 

Sverige!

Publicerad 2015-10-22 00:37:00 i Allmänt,

Det finns inte en chans i världen att Stefan Löfven tror den politik han för är en politik som kommer att gynna det svenska folket och Sverige i långa loppet. Utan det finns en större agenda bakom nedmonteringen av det vi vana, väl fungerande landet Sverige. Taktiken är att skapa kaos och genom kaoset utvinna kontroll, kontroll både på ett fysiskt och psykiskt plan. Jag hoppas ni tar till er av det jag skriver och verkligen vidare upplyser er själva i en tid full av förödande lögner.

Hurdler Kenning

Kaoset

Publicerad 2015-10-20 21:17:00 i Allmänt,

Välfärdsbudgeten har slagit i taket och därtill, eftersom antalet invandrare ökar med en lavinartad fart och det börjar bli svårt för medierna att på ett effektivt sätt dölja denna oerhört påfrestande situation för det svenska folket. Mer än hälften av svenskarna tycker att antalet invandrare som släpps in i landet är för hög. Politiker och medier försöker ständigt att framhäva att strömmen av invandrare till en stor del består av ensamkommande barn, men verkligheten säger att mängden är vuxna män. Kvinnor, barn, folk som har det som tuffast i närområdena till kriget, vad händer med dem? SD växer så det knakar och jag undrar, vad kommer att hända med Sverige. En sak är säker, vi måste agera, speciellt i en tid då styrande politiker skiter i allt vad som Sverige håller kärt.

Hurdler Kenning

Om

Min profilbild

Hurdler Kenning

Jag är en man som från allra första början i livet inom mig kände att det är något som inte står rätt till. Under årens lopp har jag börjat förstå att den känslan är orsakad av de psykopater som styr den här världen och att dem använder medierna, utbildningsväsendet och andra instanser till att förvirra oss hederliga människor i syfte att ta kontroll över samhället.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela