thorsten.blogg.se

Jag presenterar för er, en blandning av politik och poesi genom sanningens ljus.

Den eskalerande våldtäktsepidemin

Publicerad 2015-11-02 23:54:00 i Allmänt,

Sverige är nu nummer två på listan över världens våldtäktstätaste länder och överträffas endast av Lesotho i södra Afrika. Kvinnors frihet och säkerhet har kollapsat på grund av en våg av berättigade invandrare (inte exakt alla såklart) som våldtar och misshandlar. Vi importerar tusentals människor från länder i Mellanöstern och Afrika. I dessa länder saknar man till en stor del vettig syn på kvinnors rättigheter, men det verkar inte spela någon som helst roll och om kritik riktas mot invandringens negativa följder anses det som en rasistisk handling.
 
Källa: google.com (Ja, all statistik och fakta finns där ute i cyberrymden! Öppna sinnet och börja ta del av sanningen.)

Hurdler Kenning

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hurdler Kenning

Jag är en man som från allra första början i livet inom mig kände att det är något som inte står rätt till. Under årens lopp har jag börjat förstå att den känslan är orsakad av de psykopater som styr den här världen och att dem använder medierna, utbildningsväsendet och andra instanser till att förvirra oss hederliga människor i syfte att ta kontroll över samhället.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela